NAFTALI SERVICES

Home / Coaching

Coaching

Coaching helpt u om unieke resultaten te bereiken in uw leven, bedrijf of organisatie. Het helpt u om doelen, dromen en ideeën te verwezenlijken. Het proces moet leiden tot meer duidelijkheid, persoonlijke verandering en het verbeteren van prestaties.

Contact >

Personal en Life Coaching

Deze vorm van coaching helpt u om belangrijke veranderingen in uw privéleven aan te brengen, van richting te veranderen of gewoon te zijn wie u bent. We helpen u om na te denken over wat echt belangrijk voor u is, zelfs als dat moeilijk is. U wordt gesteund door middel van ondersteuning en feedback.

Business Coaching

Business coaching helpt u om uw bedrijf te laten groeien. U leert nieuwe vaardigheden en hoe u het anders kunt aanpakken. Coaching kan helpen om wat structuur in uw denken aan te brengen, zodat u gemakkelijker beslissingen kunt nemen en u zich kunt concentreren op het bouwen aan de visie van uw bedrijf. We helpen u zodat u de juiste wijzigingen in uw bedrijf kunt aanbrengen.

Power Coaching

Power Coaching is ontworpen om te werken aan uw unieke sterke punten, zwakheden op te heffen en vaardigheden te laten groeien om een krachtige en zelfverzekerde manier van denken te ontwikkelen. We helpen u om uw visie en bestemming te realiseren.

Christian Coaching

Christelijke Coaching kunt u combineren met elke vorm van coaching. Het is gebaseerd op het concept dat God een plan voor uw leven heeft en dat Hij u aanmoedigt om dit plan uit te werken. Christelijke coaching kijkt vooruit en moedigt u aan om strategieën te ontwikkelen, om obstakels te overwinnen en dromen te verwezenlijken. Deze vorm van coaching is uitstekend geschikt voor ondernemers.

 

©2015 -2018 Naftali Services - Designed by Galileo Design - Algemene Voorwaarden - Privacy Statement

Volg ons:

©2015 - 2018 Naftali Services
Designed by Galileo Design

Algemene Voorwaarden - Privacy Statement